Tekst

Heb je even? Want we kunnen best veel op het gebied van tekst.


#interviews #presentaties #magazines #eindredactie #reportages #boeken #menukaarten #webteksten #socialmedia #e-zines #nieuwsbrieven #blogs

#WRITEYOUROWNBUSINESS

Tekst schrijven
Mind your own business is een communicatiebureau uit Woerden dat eigenzinnige teksten en communicatie-uitingen maakt voor elk platform. Offline en online, dus. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat elk medium een andere aanpak vereist. Daarom gaan wij altijd tot het uiterste om te achterhalen wat het doel van de boodschap is en wie het gaat lezen. Grondig en effectief, zonder precisie uit het oog te verliezen. We gaan net zo lang door tot jouw gedachtegoed op de perfecte manier op (digitaal) papier staat. Vertel ons je wensen op communicatiegebied en dan vervullen wij ze. Dan kun jij je bezighouden met alle drukte rondom jouw bedrijf.
   Dat wij precies opschrijven wat de geïnterviewde heeft verteld, beschouwen wij als een geweldig compliment.

 
Interviews
Wij schrijven interviews voor iedereen en met iedereen. Onze interviews zijn niet standaard, maar juist persoonlijk en eigen. Tegelijkertijd zullen we van jouw verhaal nooit ons verhaal maken. Woorden verdraaien of roddeljournalistiek past namelijk niet bij ons. Dat wij precies opschrijven wat de geïnterviewde heeft verteld, beschouwen wij als een geweldig compliment. Wordt het hoog tijd dat er eens een mooie brochure met echte klantverhalen op de balie komt te liggen? Of heb je zin in om je klanten eens te verrassen met een mooi jubileumboek? Geen enkel probleem. Wij zorgen voor tekst en beeld.
Persberichten
Een persbericht draait om belangrijk nieuws. Zo'n verhaal moet dus begrijpelijk, nuttig en bondig zijn. Tegelijkertijd begrijpen wij dat als we een verhaal over de nieuwste limonade schrijven, dat de lezer wel dorst moet krijgen. We zorgen er dus voor dat jouw doelgroep op een levendige manier op de hoogte wordt gebracht van datgene wat jij graag wilt delen. Een belangrijk evenement, de opening van een nieuw pand of het aankondigen van een nieuwe samenwerking: wij verzorgen je persberichten tot in de puntjes. Heb je er ook passend beeld bij nodig? Regelen we.
Reportages
Hoe meer wij van een bedrijf te weten komen, hoe beter wij het verhaal op kunnen tekenen en hoe lekkerder het leest. Om de ultieme beleving van jouw product of dienst over te kunnen brengen, is het laten schrijven van een reportage een goed idee. Wij schreven er al velen, voor uiteenlopende bedrijven. Natuurlijk passen we de tekst altijd volledig aan op het medium of platform waar het verhaal op wordt gepubliceerd. En voor beeld kun je ook bij ons terecht.
Webteksten

Ook voor webteksten ben je bij Mind your own business aan het juiste (web)adres. Passend bij jouw wensen en de wensen van jouw klanten, maken we van elke website een interessant geheel. Natuurlijk zorgen we ervoor dat Google ook lekker mee kan lezen.

Redigeren

We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om de laatste foutjes uit een tekst te halen. Of dat je geen tijd hebt om jouw tekst lekker leesbaar te maken. Daarvoor kun je onze hulp inschakelen. Als geen ander letten wij op de puntjes op de i. Schrappen, schaven, schuiven, we kunnen het allemaal.

Magazines

Al het bovenstaande kunnen we toepassen op ieder magazine of e-zine. Eigenlijk op iedere uiting die jij je maar kunt voorstellen. Laat het schrijven maar aan ons over, dan kun jij je focussen op jouw bedrijf. Natuurlijk zorgen we indien nodig ook voor passend beeld en een unieke vormgeving.

DIT KUNNEN WE OOK: