Design

Heb je even? Want we kunnen best veel op het gebied van design.


#magazines #logo's #corporateidentity #advertenties #folders #flyers #gifjes #banners #boeken #menukaarten #reportages #websites #apps #socialmedia #e-zines #nieuwsbrieven #visitekaartjes

#DESIGNYOUROWNBUSINESS
Klik niet weg
Mind your own business is een communicatiebureau uit Woerden dat eigenzinnige grafische concepten en andere communicatie-uitingen maakt voor elk platform. Offline en online, dus. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat elk medium een andere aanpak vereist. Naar de wens van de klant, jij dus, maken we van elk project iets unieks. Heeft onze website je niet overtuigd? Bel ons! Of kom langs. Maar klik ons in ieder geval niet zomaar weg.
  Geloof ons: wij maken er echt iets schitterends van.

 
Corporate identity
Voor een complete huisstijl, inclusief een logo, beeldmerk, brandbook, visitekaartjes, briefpapier en wat je allemaal nog meer kunt bedenken, kun je het beste even aankloppen bij communicatiebureau Mind your own business. Geloof ons: wij maken er echt iets schitterends van.
Magazines

Mind your own business kan een compleet magazine voor jou in elkaar zetten. Inclusief beeld, tekst, grafisch concept en een te gekke look and feel. Geheel naar jouw wens. Zin om een relatietijdschrift te maken? Wil je een tourguide uitgeven? Bekijk in ons portfolio wat we voor je kunnen doen.

Websites
Ook het maken van websites vormt een onderdeel van het dienstenpakket van communicatiebureau Mind your own business. Van compleet ingerichte webshops tot een online showroom: wij kunnen alles voor je maken. Ook wat betreft tekst en beeld. Makkelijk hè?
Drukwerk

Alles wat je ook maar kunt bedenken op het gebied van drukwerk kunnen wij voor jou verzorgen. Een kleine opsomming: magazines, folders, logowalls, flyers, briefpapier, boeken, billboards, verpakkingen, etalagestickers en menukaarten. Van een megagroot reclamebord tot een klein visitekaartje: alles kan worden gemaakt en gedrukt. Als jij het kan bedenken, voeren wij het voor je uit!

Events

Staat er iets groots te gebeuren? Heb je een nieuw product dat op het punt staat om gelanceerd te worden? Dan kunnen wij je helpen. Of het nu gaat om de aankleding in de vorm van banners, posters, backwalls, plattegronden, speciale photoboots, of om de complete reclame eromheen: alles kan worden geregeld. En goed ook! Mind your own business Communicatie vormt één aanspreekpunt voor al jouw eventwensen.

Advertenties
Is het tijd om jouw bedrijf te promoten via een magazine, krant of online? Mind your own business is dan de uitgelezen sparringspartner. Samen bedenken we een gaaf concept met beeld en vormgeving. Bekijk anders ons portfolio om te kijken wat we voor je kunnen doen.
#DESIGNYOUROWNBUSINESS