Do you mind?

Heb je even? Want we kunnen best veel.  

Voor de vluchtige lezer hebben we ons lange verhaal kort opgesomd, maar lees – als je nog even hebt – meer hieronder.


#interviews #presentaties #brandbook #magazines #eindredactie #corporateidentity #advertenties #folders # flyers #gifjes #banners #verpakkingen #beeldbewerking #video #boeken #menukaarten #reportages #fotografie #websites #apps #socialmedia #e-zines #nieuwsbrieven # uitnodigingen #blogs #billboards #backwalls #plattegronden 

#YOURBUSINESSISOURBUSINESS

 Wat begon als een tekstbureau is nu uitgegroeid tot een full service communicatiebureau. 

En dan nu de lange versie.

Mind your own business is een voortvloeisel uit het voormalige, in 2015 door Rosanne Bader opgerichte Write your own business. Wat begon als een tekstbureau is nu uitgegroeid tot een full service communicatiebureau. Met een allround communicatiespecialist, een tekstschrijver en een grafisch vormgever ontwikkelen we elke dag van teksten tot aan complete websites en communicatiestrategieën voor onze klanten in de regio Midden-Nederland. Van degenen die nog steeds enkel en alleen een tekstdocument nodig hebben tot de klant die een compleet magazine wil laten maken: alles wat je op tekstueel of grafisch gebied kunt bedenken valt onder het dienstenpakket van Mind your own business.

Lees verder op de volgende pagina's wat wij voor je kunnen betekenen per vakgebied:


Mindset

Wij nemen ons werk serieus. Dat betekent dat we jou ook serieus nemen. We houden van precisie en kunnen heel goed overweg met de puntjes op de i. Als we iets doen, dan doen we het goed. Dat houdt niet in dat we overal een jarenplan van maken, maar we werken wel net zolang aan een project tot het compleet naar ’t zin is.

Kop koffie drinken? 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat!