Beeld

Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van beeld.


#beeldbewerking #advertenties #presentaties #folders # flyers #gifjes #banners #video #reportages #fotografie #websites #apps #socialmedia #e-zines

#SHOWYOUROWNBUSINESS
Laat je zien
Mind your own business is een communicatiebureau uit Woerden dat eigenzinnige beelden en andere communicatie-uitingen maakt voor elk platform. Offline en online, dus. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat elk medium een andere aanpak vereist. Ook op het gebied van (bewegend) beeld halen we alles uit de kast om jouw boodschap over te brengen.
  Ook op het gebied van (bewegend) beeld halen we alles uit de kast om jouw boodschap over te brengen.
Fotografie
Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zegt men. Maar dan moet dat beeld wel helemaal kloppen! Communicatiebureau Mind your own business zorgt voor het perfecte plaatje. Voor iedere klant, altijd.
Beeldbewerking
Beeldbewerking doen wij vooral in Adobe Photoshop. Hierin zijn wij absolute specialisten. Het aanpassen van beelden naar de smaak van de klant is voor ons dus gesneden koek. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Je hoeft het alleen maar te vragen.
Video
Video's, gifjes, of ander bewegend beeld: Mind your own business maakt het! Je kunt ons altijd telefonisch of per mail benaderen voor de mogelijkheden.

DIT KUNNEN WE OOK: